Mijn passie , mijn leven !

Als jonge knaap was ik al bezeten van sport en muziek .

 Thuis werden deze passies dan ook  gevoed  door vader en diens vriendin .

Als 6-jarige zette ik mijn eerste passen op het voetbalveld bij Zele-Heikant , waarna ik na 1 jaar werd weggeplukt door , de toen 3de-klasser, Vigor Wuitens Hamme .

Daar doorliep ik alle jeugdreeksen tot zelfs in 2de-klasse !

Het atletiek leerde ik kennen terwijl ik voetbalde door  Sandy Van Goethem , die me een eerste keer meenam om deel te nemen aan een wegwedstrijd. Dankzij haar leerde ik dat atletiek een sport voor mij was! Kort daarna werd ik dan ook lid van Ac Hamme op 15-jarige leeftijd .

Door het behalen van overwinningen in de atletiek werd de liefde hiervoor nog groter en verkoos ik op deze leeftijd atletiek boven voetbal .Later zou blijken dat dit de juiste beslissing was !

Ik had dan ook het geluk een trainer te hebben als Jean Bocklandt , een trainer uit de duizend , waarmee het vanaf de eerste moment voor 100% klikte . Deze man leerde me ,door de jaren heen , als atleet dat door een goede aanpak en discipline alleen je een goede progressie kan maken .

Jean heeft door zijn engelengeduld mij doen groeien als atleet .

Begin 2016 werd ik opgemerkt door andere clubs die, dankzij mijn progressie , interesse toonden in mijn kunnen . Door een voorval in de club , werd ik genoodzaakt om mijn horizonten te verruimen !

Doch wou ik mijn coach niet kwijt .

Na lang beraad en vele gesprekken later viel mijn keuze op mijn nieuwe club LAT . Op deze club werd ik dan ook met open armen ontvangen en kon ik mijn samenwerking met Jean verder zetten !

Samen met mijn vader , Jean  en een gans team organiseren wij jaarlijks de wegwedstrijd "De grote prijs Bryan Roosenboom" te Zele .

Deze gaat door telkens het eerste weekend van juli , samen met de zeelse kouterfeesten .

Verder wens ik jullie veel surfplezier op mijn website 

 

Met sportieve groet ,

Roosenboom Bryan